VEJLEDNING AF VIDOEKONSULTATION

Videokonsultation kan kun lade sig gøre, hvis du på forhånd har en specifik aftale med lægen om, at konsultationen egner sig til video og har fået en tid til dette.

Videokonsultation foregår via en app, du skal installere på din telefon eller iPad. App’en hedder MinLæge, og første gang du skal ind på den, skal du logge på med NemId/MitId. Derefter skal du oprette dig og vælge en kode, som du bruger til login fremover.

Log dig ind på det aftalte tidspunkt for videokonsultationen.

Når du har logget ind, er der allerede på forsiden en stor boks, der viser klinikkens navn og muligheden for videokonsultation. Vi kalder det et videoventeværelse. Det vil for det meste være åbent, så du bare skal trykke på Start (det lille ikon, der ligner et kamera). Møder du et lukket videoventeværelse, skal du blive i appen og vente på, at lægen bliver klar og åbner videoventeværelset op, derefter kan du trykke på Start.

Det KAN ske, at lægen ikke er klar præcis til den aftalte tid, ligesom hvis du venter i vores venteværelse i klinikken. Hav lidt tålmodighed og bliv i app'en, lægen åbner så snart han/hun er færdig med den patient, der var før dig.

Børn under 15 år: Hvis konsultationen drejer sig om dit barn, skal du sørge for at skifte bruger i App'en. Børn under 15 år er automatisk tilknyttet forældrene, men du skal aktivt ændre brugeren til barnet ved at trykke på det lille ikon i højre hjørne foroven.

SE BILLEDET NEDENFOR MED EKSEMPEL PÅ VIDEOVENTEVÆRELSE I APP'EN: